June 30, 2015


Special air quality statement in effect

Photo Galleries

Morden's Stephen Street mansion

The historic Morden house from the street.
An iron fence surrounds the Morden home.
A statue keeps watch on the house's backyard.
A statue stands in the snow in the backyard.
A stone turret faces into the backyard.
The home's stone walls have stood the test of time.
Another historic stone house can be seen from the curved front porch.
Detailing around the upper-level windows.
A date marker adorns the exterior stone wall.
The bathroom and dressing room are decorated in a decidedly modern style.
The third floor is home to the master bedroom.
A custom bathroom was designed in keeping with the house's historic feel.
The house's kitchen is quite modern, and features granite counter tops.
Large bay windows in the dining room face the backyard.
A hand-crafted staircase leads to the upper level.
The historic Morden house from the street. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
An iron fence surrounds the Morden home. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
A statue keeps watch on the house's backyard. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
A statue stands in the snow in the backyard. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
A stone turret faces into the backyard. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
The home's stone walls have stood the test of time. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
Another historic stone house can be seen from the curved front porch. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
Detailing around the upper-level windows. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
A date marker adorns the exterior stone wall. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
The bathroom and dressing room are decorated in a decidedly modern style. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
The third floor is home to the master bedroom. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
A custom bathroom was designed in keeping with the house's historic feel. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
The house's kitchen is quite modern, and features granite counter tops. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
Large bay windows in the dining room face the backyard. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS
A hand-crafted staircase leads to the upper level. - KEN GIGLIOTTI / WINNIPEG FREE PRESS

You can comment on most stories on winnipegfreepress.com. You can also agree or disagree with other comments. All you need to do is be a Winnipeg Free Press print or e-edition subscriber to join the conversation and give your feedback.

Have Your Say

New to commenting? Check out our Frequently Asked Questions.

Have Your Say

Comments are open to Winnipeg Free Press print or e-edition subscribers only. why?

Have Your Say

Comments are open to Winnipeg Free Press Subscribers only. why?

The Winnipeg Free Press does not necessarily endorse any of the views posted. By submitting your comment, you agree to our Terms and Conditions. These terms were revised effective January 2015.

Scroll down to load more

Top